YT: 4 PRAVILA DOPISIVANJA da te MUŠKARAC VOLI i ne gleda druge

Kada se dopisujete sa muškarcem kojeg volite, sigurno vam je najveća želja da on ne prestaje misliti na vas. Da ne gleda druge. Da cijeli dan budete u njegovoj glavi. Ako kako to ostvariti? Postoje četiri pravila koja će vam mnogo pomoći u tome.

Prvo pravilo.

Pošaljite poruku bez straha da li ćete odmah dobiti odgovor. Pošaljite poruku i dio svojih emocija sa njom. Napišite nešto lijepo. Napišite kako vam nedostaje i jedva čekate da se vidite. To će sigurno učiniti da i on poželi isto, odnosno da misli o vašem narednom susretu. I nemojte se zaboga plašiti da li će vam odgovoriti odmah, čim vidi poruku. Jer ako vjerujete da hoće. Onda i hoće. Mnoge ljubavi su ugašene zbog nedostaka hrabrosti. Potrebno je samo da se opustite i ne stvarate nikakav pritisak. Neka sve ide svojim tokom.

Drugo pravilo.

Ne forisirajte razgovor kada osjetite da je vrijeme da malo odmorite. Duga dopisivanja su lijepa stvar, ali svakako treba znati kada je vrijeme za odmor. Da napravite nekoliko sati pauze. Ako budete non-stop pisali, nestat će vam tema za razgovor. A kada vam nestane tema za razgovr, postat će vam dosadno. A kada vam postane dosadno, muškarac će prestati misliti na vas. To sigurno ne želite, zar ne? Zato uvijek pokušajte prepoznati kada morate ostaviti telefon. Da bi vas on poželio opet. Još više i više.

Treće pravilo.

Ne svađajte se preko poruka. To muškarci najviše mrze. Svima nama dođe trenutak kada bismo napisali sve i svašta. Kada smo previše nervozni pa se sjetimo nečega što nas je slučajno povrijedilo, iako nije bilo nikakve namjere. Sačekajte da se vidite uživo. Jer kada ugledate najljepše oči. Kada ugledate najljepši osmijeh. Shvatit ćete da ste se htjeli svađati zbog obične gluposti. Ništa nije važnije od ljubavi. Sreće. I zdravlja. Čuvajte to.

I četvrto pravilo.

Ono glavno, ne žurite sa ljutnjom i odbacivanjem. Ne ljutite se za svaku sitnicu, jer tako možete otjerati muškarca od sebe. Muškarcu je potrebna osoba sa kojom će odmoriti dušu nakon napornog dana. Baš kao što je i ženi potreban neko zbog koga će se osjećati bolje i posebno. Zato polako, imajte razumijevanja. Poslušajte njegovu priču i ne reagujte toliko burno ako vam se nešto ne sviđa. Probajte na lijep način riješiti bilo kakav problem. Tamo gdje je zdrav razgovor tu je i zdrava veza. Dobro to zapamtite.

Published by