YT: Kako da budeš UVIJEK ZANIMLJIVA muškarcu?!

Svaka ljubav na početku je lijepa, divna i bajna. Sve dok jedno ne počne da se ponaša hladnije nego inače. I tu počinje strah da ne izgubiš osobu koju voliš.

Milion pitanja prolazi kroz glavu. Šta ako ode? Šta ako nismo dovoljno dobri? Šta ako sve nestane preko noći? I ugase se emocije koje su morale zauvijek gorjeti.

Glavni krivac svega toga je što ljudi vremenom postaju monotoni. Ne možete svaki dan raditi isto, ponašati se isto i očekivati da nećete dosaditi jedno drugome. Ljubav traži nove ideje, razna iznenađenja i sve više i više pažnje.

Da bi žena uvijek uvijek bila zanimljiva muškarcu, ne mora glumiti dvorsku ludu. Samo treba da bude ono što jeste, u svemu iskrena, bez ignorisanja važnih situacija.

Ignorisanje nije pravi put. Taj koji vam je rekao da ćete nešto dobiti tako što ćete se praviti previše važni i nedodirljivi – gadno vas je slagao. Ni za kim ne treba trčati. Nikoga ne treba moliti. Ne postajete zanimljivi, tako što nestajete iz nečijeg života.

Planirajte zajedno putovanja. Pametne osobe to znaju, planiranje zbližava ljude na najljepši mogući način. Dogovarajte zajedničke vikende. Izlazke i lude provode. Štaviše, planirajte i cijelu budućnost. Tu se odmah da li je vaša veza ozbiljna ili se radi o providnom licemjerstvu.

Napravite svoj svijet i ne puštajte nikoga unutra. Naprosto neke stvari ne smijete nikome reći osim voljenoj osobi. Privatnost je pola zdravlja, distancirajte loše ljude od sebe.

I ne plašite se škakljivih tema za razgovor. Muškarci vole kada pričate o svemu. Ako je pravi, njega zanimaju vaša osjećanja. Ako vam je suđen, osjetit ćete potrebu da mu kažete i svoje najskrivenije tajne.

I pustite inat, jeb*š inat. Ništa nije ugušilo više veza kao taj glupi ponos. On jedva čeka tvoju poruku. Ti jedva čekaš njegovu. Zar je bitno ko će prvi poslati? Naravno da nije. Sve dok se jedva čekate, to znači da se volite. A sve dok se volite, bit ćete zanimljivi jedno drugome. Svi ostali će biti obične kopije koje nećete ni pogledati. Protiv toga se ne može. To je tako. To je sudbina.

(Image taken from pexels)

Published by