YT: Razlozi zbog kojih će se on ODMAH ZALJUBITI u tebe

Mnogo je lijep osjećaj biti zaljubljen. Toliko jako i iskreno da sve stare ljubavi izgledaju smiješno. Mnogo je lijep osjećaj kada imaš nekoga ko te sluša i razumije u isto vrijeme. I ko neće dopustiti da se osjećaš loše, nebitno koliko ti je težak dan bio. Stvarno, mnogo je lijep osjećaj kada se neko brine o tvojim osjećajima. Pogotovo danas, kada je rijetkost biti sretan. Zbog nekoga. Sa nekim.

U životu se sve dešava sa razlogom, tako i ljubav. A ovo su razlozi zbog kojih se neko može zaljubiti u vas. I da vas voli kao nikada nikoga ranije.

Prvi razlog je..
..ako iskreno pokazujete koliko vam je stalo. Zaboravite na igrice toplo hladno i skrivanje emocija. Niko vas neće voljeti ako skrivate svoju ljubav. Uvijek recite ono što mislite. Baš uvijek recite ono što vam leži na duši. Hrabrost se isplati prije ili kasnije.

Drugi razlog je..
..ako ste slični. Jako, jako slični. Iako mnogo kaži da se različitosti privlače, to i nije baš tačno. Vidjet ćete kada upozate nekoga ko je isti kao vi. Bukvalno možete predosjetiti svaki njegov korak. Znate kako diše. Znate koliko vas voli. I da vas nikada u životu ne bi prevario.

Treći razlog je..
..ako imate zdravu komunikaciju. Mnogi parovi su danas razgovore sveli na minimum. Zdravo za zdravo. Riječ za riječ. Dodir za dodir. Ne ustručavajte se pokrenuti i nove teme. I ćaskati o svemo što vam padne na pamet. Grozna je to ljubav, ako nemaš sa kim da se ispričaš, kao da ste najbolji prijatelji – prije svega.

Četvrti razlog je..
..ako vjerujete u sebe i svoje sposobnosti. Jako je bitno da znate koliko vrijedite i da ste uvijek lijepe. I bez šminke. I kada ste raščupane. I u pidžami. Samopouzdanje je sek*i i najljepši je modni dodatak.

I peti razlog je..
..ako znate šta tačno želite u životu. Znate li? Hajde da provjerimo. Opustite se i dišite duboko. Smirite se. Ne mislite ni na šta osim na mir. Ljubav. Sreću. I? Koga ste zamislili? E ta osoba je vaše sve. I dokle god je želite svim srcem, ona će to znati prepoznati. Uzvratit će ljubav. I najveće želje se ispune, samo im ponekad morate dati malo vremena.

Published by